Alpiini Piiparinen esiintyy perjantai-iltana

Lokaalin perjantai-iltaan 23.8. saadaan virkistävä tuulahdus Äänekoskelta, kun Alpiini Piiparinen tulee esittämään Kylähullun pähkäilyt. Ehkä illassa nähdään muitakin kylähulluja, ken tietää.

Kylähullun pähkäilyt on motivoiva mono-dialogi.

Alpiini Piiparinen on rakentanut itselleen jättimäisen linnunpöntön, jonne on vetäytynyt pähkäilemään. Metsän keskellä tälle KYLÄHULLULLE kirkastuu olennaisuuksia, joita yleisöllä on erityislaatuinen mahdollisuus päästä kuulemaan. Läpi villien visioiden kylähullu johdattaa kuulijansa konkreettiseen viisauteen.

”KORPILOPPARI” haastaa kuulijansa etsimään itsestään rohkeutta ja uusia ideoita. Luovasti ja pelkäämättä epäonnistumisia. Piiparinen käsittelee tärkeitä teemoja kylien ja eri yhteisöjen elämästä- muttei turhantärkeästi. Piiparisen esitys ei ole perinteinen monologi. Hän toivoo DIALOGISUUTTA. Häntä katsoessaan ei voi olla pähkäilemättä elinvoimaisuuteen liittyviä kysymyksiä; yhteisöllisyyttä, asenteita, rahaa ja rakkautta.

Esityksellisen luennon nähtyään on virkistynyt olo. Kuin olisi tullut yleisen saunan lauteilta. Leppoisista löylyistä. On tullut pähkäiltyä omassa pöntössä ja ehkä jotain myös yhdessä. Tämä tarina on sanalla sanoen ELÄMÄNMAKUINEN. VAROITUS! Saattaa sisältää omien aivojen käyttöä. Sisältö on sopiva lapsille mutta teemat on tarkoitettu aikuisille

Alpiini Piiparisen esitys pistää yleisönkin pähkäilemaan.